• 1

Sponsors

Excelsior is een vereniging die vanuit maatschappelijk belang de kosten van het lidmaatschap voor met name de leerlingen laag probeert te houden. De reden hiervoor is dat de kosten van de muzieklessen vaak al zodanig hoog zijn dat de keuze om dan nog lid te worden van een harmonieorkest eigenlijk niet meer mogelijk is. De kinderen lopen hierdoor een belangrijk onderdeel mis in de muziek, wanneer het gaat om samenspelen. De ervaring is dat de kinderen vaak het orkest leuker vinden dan de muzieklessen, juist door het samenspelen en de verschillende instrumenten. Om er dan toch voor te zorgen dat dit mogelijk blijft voor nu en in de toekomst zijn de gelden van sponsors van groot belang.

Daarnaast heeft Excelsior ook in de plaatselijk maatschappij een sociale functie door de muzikale medewerking aan jaarlijkse activiteiten en kleine optredens bij onder andere verzorgingstehuizen. Hiervoor worden de kosten die gemaakt worden nagenoeg door de vereniging gedragen en dit is dan ook alleen mogelijk met de extra gelden van onze sponsors en donateurs.

Heeft u een onderneming of kent u een onderneming die samen met ons dit doel wilt blijven realiseren, wordt dan nu onze sponsor. Graag willen wij dan met u in gesprek komen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. De onderstaande sponsors steunen met hun bijdragen het Chr. Harmonieorkest Excelsior Ermelo. Wilt u ook in deze lijst worden opgenomen, en wilt u weten welke mogelijkheden er voor sponsoring zijn, neem dan vrijblijvend contact op.

RabobankDe Rabobank Stimuleringsfonds "Winst voor ons is winst voor U". Verenigingen, stichtingen en instellingen barsten doorgaans van de ambities en toekomstplannen. Het ontbreken van financiële middelen staat het verwezenlijken daarvan nogal eens in de weg. Om die reden heeft Rabobank Randmeren het Stimuleringsfonds. Met uw vereniging of stichting staat u middenin de samenleving, net als wij. Maar als geen ander weten wij, net als u, dat het lastig kan zijn ideeën en projecten te realiseren. Terwijl die projecten juist van belang zijn om een prettige samenleving te creëren. 'Het is lastig vrijwilligers te vinden' of u vraagt zich af 'hoe u aan voldoende financiële middelen komt om uw idee te realiseren'. Wij helpen u graag een handje. Als coöperatie laten wij een deel van onze winst terugvloeien naar de lokale samenleving via ons Rabobank Randmeren StimuleringsFonds (RRSF). Dat noemen wij ons 'Coöperatief Dividend'.

AdamsDe grootste speciaalzaak voor blaas- en slaginstrumenten van de Benelux en ver daarbuiten, met vestigingen in Ittervoort (Nederland) en Diest (België). Op de site van ADAMS vindt u alle informatie over het complete assortiment, de service en activiteiten. Maak kennis met een boeiend en bloeiend bedrijf dat al 40 jaar met passie en gedrevenheid muziekinstrumenten fabriceert, verkoopt en onderhoudt voor individuele muzikanten en orkesten op amateur en professioneel niveau.