Onze sponsors

Cekamon logo SAWS pms 072 bannerCekamon Saws BV, standplaats Ermelo, is opgericht in 1994 naar aanleiding van vragen uit de markt. Onbruikbare pallets werden steeds meer een probleem en men wenste van dat probleem een goed product te maken. Na enige tijd en op verzoek van klanten heeft Cekamon Saws concepten en systemen ontwikkeld om pallets te kunnen sorteren en repareren.

Cekamon Saws BV kwam in 1994 met de palletSaw op de markt, die naar meer dan 20 landen wordt geëxporteerd. In de daaropvolgende jaren werden steeds meer machines ontwikkeld, waaronder een systeem dat met behulp van een robot de pallets automatisch demonteert.
 
 
 

DozenhalZoekt u goedkope kartonnen dozen of doosjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De dozen en/of verpakkingsmaterialen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden bij u bezorgd. Informatie contact via www.dozenhal.nl of telefoon 0341 – 56 26 88.

De Dozenhal in Ermelo verkoopt al sinds 1978 gebruikte dozen. Daarnaast heeft De Dozenhal ook grote partijen nieuwe dozen op voorraad. De gebruikte dozen zijn over het algemeen restantpartijen doosjes of overproducties. Door de grote voorraad is een snelle levering altijd mogelijk. Gemiddeld staan er zo'n 2.500 verschillende afmetingen in de 6 hallen, dus er zit altijd wel iets passends voor u bij.

 

  

Rabobank logo aangepastDe Rabobank Stimuleringsfonds "Winst voor ons is winst voor U".

Verenigingen, stichtingen en instellingen barsten doorgaans van de ambities en toekomstplannen. Het ontbreken van financiële middelen staat het verwezenlijken daarvan nogal eens in de weg. Om die reden heeft Rabobank Randmeren het Stimuleringsfonds.

Met uw vereniging of stichting staat u middenin de samenleving, net als wij. Maar als geen ander weten wij, net als u, dat het lastig kan zijn ideeën en projecten te realiseren. Terwijl die projecten juist van belang zijn om een prettige samenleving te creëren. 'Het is lastig vrijwilligers te vinden' of u vraagt zich af 'hoe u aan voldoende financiële middelen komt om uw idee te realiseren'.

Wij helpen u graag een handje. Als coöperatie laten wij een deel van onze winst terugvloeien naar de lokale samenleving via ons Rabobank Randmeren StimuleringsFonds (RRSF). Dat noemen wij ons 'Coöperatief Dividend'.

 

PB Cultuurfonds

 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt de cultuur en natuurbehoud in Nederland door het verlenen van financiële bijdragen. Jaarlijks wordt er een collecte gehouden in Nederland, waar alle cultuurinstellingen/-verenigingen hun medewerking aan geven. Excelsior helpt het Prins Bernhard Cultuurfonds met de jaarlijkse Anjercollecte hier in Ermelo.

  

 

Adams-logo-new-05-600x216De grootste speciaalzaak voor blaas- en slaginstrumenten van de Benelux en ver daarbuiten, met vestigingen in Ittervoort (Nederland) en Diest (België). Op de site van ADAMS vindt u alle informatie over het complete assortiment, de service en activiteiten.
Maak kennis met een boeiend en bloeiend bedrijf dat al 40 jaar met passie en gedrevenheid muziekinstrumenten fabriceert, verkoopt en onderhoudt voor individuele muzikanten en orkesten op amateur en professioneel niveau. 

vanderglasVan der Glas b.v., de grootste speciaalzaak voor blaas- en slaginstrumenten van Noord Nederland, gevestigd in Heerenveen. Op de site van Van der Glas vindt u alle informatie over het complete assortiment instrumenten. Een onderhoudswerkplaats, met uiterst bekwame reparateurs, die garant staan voor de optimale conditie van uw instrument. Onze reparateurs repareren, modificeren en/of passen uw instrument aan volledig naar uw wens. Neemt u eens gerust een kijkje op de site.

 

  

 

Sponsor worden?

Excelsior is een vereniging die vanuit maatschappelijk belang de kosten van het lidmaatschap voor m.n. de leerlingen laag probeert te houden. De reden hiervoor is dat de kosten van de muzieklessen vaak al zodanig hoog zijn dat de keuze om dan nog lid te worden van een harmonieorkest eigenlijk niet meer mogelijk is. De kinderen lopen hierdoor een belangrijk onderdeel mis in de muziek, wanneer het gaat om samenspelen. De ervaring is dat de kinderen vaak het orkest leuker vinden dan de muzieklessen, juist door het samenspelen en de verschillende instrumenten. Om er dan toch voor te zorgen dat dit mogelijk blijft voor nu en in de toekomst zijn de gelden van sponsors van groot belang.

Daarnaast heeft Excelsior ook in de plaatselijk maatschappij een sociale functie door de muzikale medewerking aan jaarlijkse activiteiten en kleine optredens bij o.a. verzorgingstehuizen. Hiervoor worden de kosten die gemaakt worden nagenoeg door de vereniging gedragen en dit is dan ook alleen mogelijk met de extra gelden van onze sponsors en donateurs.

Heeft u een onderneming of kent u een onderneming die samen met ons dit doel wilt blijven realiseren, wordt dan nu onze sponsor. Graag willen wij dan met u in gesprek komen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Voor informatie of voor het maken van een afspraak, neemt u dan contact op met de voorzitter.

Concertagenda

27 september 2018
18:30 - 19:30 uur
Optreden bij Sonneheerdt Ermelo
24 november 2018
20:00 - 22:30 uur
Najaarsconcert

Onze sponsors