• 1

Niets is zo leuk als samen muziek maken. Daarom kun je bij Excelsior al na 3 maanden muziekles meespelen in het leerlingenorkest.

Het leerlingenorkest bestaat uit muzikanten (vanaf 8 jaar) die net begonnen zijn met het bespelen van een instrument en die het leuk vinden om met andere kinderen samen muziek te maken in een orkest. 

Naast de muzieklessen die je volgt bij de muziekschool of een particuliere docent, speel je wekelijks samen met de andere muzikanten in het leerlingenorkest onder leiding van een dirigent. Het is onze ervaring dat de combinatie van muziekles en deelname aan het leerlingenorkest het speelplezier en de vaardigheid op het instrument vergroten. Na een paar maanden geeft het leerlingenorkest al haar eerste concert! 

Repetitie
Het leerlingenorkest repeteert op donderdag van 18.00-18.30 uur onder leiding van Arjan Rutten in de Dialoog, Raadhuisplein 4 Ermelo. 

Contact
Meer informatie over het leerlingenorkest kunt u verkrijgen via jeugdcoördinatoren Ans Schuppert en Yolanda Speelman of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.