• 1

Na een zomerstop voor alle leden zijn alle instrumenten inmiddels afgestoft en hebben we de eerste twee repetities er alweer op zitten! Er staat namelijk weer genoeg op het programma de komende maanden, dus de hoogste tijd om weer aan de slag te gaan en gezellig samen muziek te maken!

Op zaterdag 16 september spelen we tijdens Spot On Ermelo. Met Spot On Ermelo wordt het nieuwe culturele seizoen in Ermelo geopend. Naast muziek staan er ook allemaal andere leuke dingen op het programma, zoals dans, theater, lezingen en workshops. Kijk hier voor het programma van deze dag. Excelsior sluit Spot On Ermelo af met een optreden van het jeugd- en harmonieorkest op het Raadhuisplein van 14:15 tot 15:00. Zien we jullie daar? 

Het leerlingen- en jeugdorkest zijn daarnaast ook alweer bezig voor een Stroopwafelconcert op donderdagavond 28 september. Hier zullen zij in samenwerking met Stichting Stroopwafelconcerten een optreden geven voor de bewoners van het Kroondomein.

Daarnaast komt ons najaarsconcert ook alweer in zicht. Dit is altijd een hoogtepunt in het jaar, omdat alle orkesten van Excelsior dan weer te horen zullen zijn in de theaterzaal van de Dialoog. Zet zaterdag 25 november dus maar vast in uw agenda! 

In onze agenda vindt u meer informatie over de komende concerten. We hebben weer genoeg om naar uit te kijken dus de komende maanden en hopen jullie te zien bij één of meerdere van onze concerten!