• 1

Op zaterdag 20 november geeft Harmonieorkest Excelsior Ermelo haar eerste concert na twee jaar afwezigheid. We hebben als vereniging lang gewacht op dit moment en staan te popelen om de stukken waar we al een hele tijd mee bezig zijn eindelijk aan publiek te kunnen laten horen. Tijdens ons najaarsconcert zullen alle orkesten van Excelsior zich weer laten horen: het leerlingenorkest, het jeugdorkest en het harmonieorkest. Juist deze mix maakt de avond aantrekkelijk voor jong en oud, waarbij alle leden van de vereniging zich op uitmuntende wijze presenteren.

Naast dat het voor ons als vereniging een moment is waar wij lang naartoe hebben gewerkt, is het ook op een ander vlak een bijzonder concert. Aangezien het gemeentehuis nog verbouwd wordt, zal dit concert niet plaatsvinden in de Dialoog, maar in de Immanuelkerk in Ermelo. 

Bij dit concert is uiteraard de traditie van de Superloterij weer terug. Lootjes voor deze loterij kunnen op de avond zelf gekocht worden bij de kassa.

Niemand wil deze avond missen en er zijn nu al kaarten te reserveren via de volgende link op onze website: Bestel kaarten voor ons najaarsconcert 2021 Wij zorgen dat uw gereserveerde kaarten vervolgens klaarliggen bij de kassa in de Immanuelkerk. Hier kunt u voorafgaand aan het concert uw kaarten ophalen en betalen. De toegang voor volwassenen is €8,- en voor kinderen tot 12 jaar €4,-. Het concert begint om 20:00 en de zaal gaat om 19:30 open. Op tijd komen is belangrijk, want dan heeft u de beste lotnummers voor de superloterij en de eerste keuze voor een mooi plekje in de kerkzaal! De kerk is vanaf 19:00 toegankelijk. Vanaf dan kunt u dus ook uw kaarten ophalen en afrekenen bij de kassa. 

Let op: een geldige QR code is vereist om toegang tot het concert te krijgen.