• 1

VacatureOp 30 augustus start Harmonieorkest Excelsior Ermelo met de repetities voor seizoen 2018-2019. We verheugen ons op een aantal leerlingen en jeugdleden dat doorstroomt naar het naast hogere orkest! Maar we kunnen nog steeds nieuwe leden gebruiken! Niets is leuker dan spelen bij dit harmonieorkest: we hebben een groot jeugdorkest, een harmonieorkest op behoorlijk niveau, een leuke dirigent en vooral heel veel plezier in het maken van muziek met elkaar. 

Om het harmonieorkest te versterken zijn we voor het nieuwe seizoen op zoek naar klarinettisten, melodisch slagwerker, een drummer en een fagottist. We vragen enthousiasme, repetitiediscipline en speelniveau B of hoger. Speel je een ander instrument en wil je komen kennismaken: ook dan ben je van harte welkom. Voor het leerlingen en jeugdorkest is instroom altijd mogelijk, ongeacht het instrument. Alle orkesten werken toe naar ons jubileumconcert op zaterdag 24 november. Een beter moment om lid te worden is er niet!

Kom vrijblijvend langs op 30 augustus: ons leerlingenorkest repeteert van 18.00 tot 18.30 uur, het jeugdorkest van 18.30 tot 19.30 uur en het harmonieorkest van 19.45 tot 22.00 uur. Locatie: Theater de Dialoog, Raadhuisplein, Ermelo.