Excelsior is een vereniging die vanuit maatschappelijk belang de kosten van het lidmaatschap voor m.n. de leerlingen laag probeert te houden. De reden hiervoor is dat de kosten van de muzieklessen vaak al zodanig hoog zijn dat de keuze om dan nog lid te worden van een harmonieorkest eigenlijk niet meer mogelijk is. De kinderen lopen hierdoor een belangrijk onderdeel mis in de muziek, wanneer het gaat om samenspelen. De ervaring is dat de kinderen vaak het orkest leuker vinden dan de muzieklessen, juist door het samenspelen en de verschillende instrumenten. Om er dan toch voor te zorgen dat dit mogelijk blijft voor nu en in de toekomst zijn de gelden van sponsors van groot belang.

Daarnaast heeft Excelsior ook in de plaatselijk maatschappij een sociale functie door de muzikale medewerking aan jaarlijkse activiteiten en kleine optredens bij o.a. verzorgingstehuizen. Hiervoor worden de kosten die gemaakt worden nagenoeg door de vereniging gedragen en dit is dan ook alleen mogelijk met de extra gelden van onze sponsors en donateurs.

Heeft u een onderneming of kent u een onderneming die samen met ons dit doel wilt blijven realiseren, wordt dan nu onze sponsor. Graag willen wij dan met u in gesprek komen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Voor informatie of voor het maken van een afspraak, neemt u dan contact op met de voorzitter.

Concertagenda

27 september 2018
18:30 - 19:30 uur
Optreden bij Sonneheerdt Ermelo
24 november 2018
20:00 - 22:30 uur
Najaarsconcert

Onze sponsors

Boni supermarkt