Cekamon logo SAWS pms 072 bannerCekamon Saws BV, standplaats Ermelo, is opgericht in 1994 naar aanleiding van vragen uit de markt. Onbruikbare pallets werden steeds meer een probleem en men wenste van dat probleem een goed product te maken. Na enige tijd en op verzoek van klanten heeft Cekamon Saws concepten en systemen ontwikkeld om pallets te kunnen sorteren en repareren.

Cekamon Saws BV kwam in 1994 met de palletSaw op de markt, die naar meer dan 20 landen wordt geëxporteerd. In de daaropvolgende jaren werden steeds meer machines ontwikkeld, waaronder een systeem dat met behulp van een robot de pallets automatisch demonteert.
 
 
 

DozenhalZoekt u goedkope kartonnen dozen of doosjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De dozen en/of verpakkingsmaterialen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden bij u bezorgd. Informatie contact via www.dozenhal.nl of telefoon 0341 – 56 26 88.

De Dozenhal in Ermelo verkoopt al sinds 1978 gebruikte dozen. Daarnaast heeft De Dozenhal ook grote partijen nieuwe dozen op voorraad. De gebruikte dozen zijn over het algemeen restantpartijen doosjes of overproducties. Door de grote voorraad is een snelle levering altijd mogelijk. Gemiddeld staan er zo'n 2.500 verschillende afmetingen in de 6 hallen, dus er zit altijd wel iets passends voor u bij.

 

  

Rabobank logo aangepastDe Rabobank Stimuleringsfonds "Winst voor ons is winst voor U".

Verenigingen, stichtingen en instellingen barsten doorgaans van de ambities en toekomstplannen. Het ontbreken van financiële middelen staat het verwezenlijken daarvan nogal eens in de weg. Om die reden heeft Rabobank Randmeren het Stimuleringsfonds.

Met uw vereniging of stichting staat u middenin de samenleving, net als wij. Maar als geen ander weten wij, net als u, dat het lastig kan zijn ideeën en projecten te realiseren. Terwijl die projecten juist van belang zijn om een prettige samenleving te creëren. 'Het is lastig vrijwilligers te vinden' of u vraagt zich af 'hoe u aan voldoende financiële middelen komt om uw idee te realiseren'.

Wij helpen u graag een handje. Als coöperatie laten wij een deel van onze winst terugvloeien naar de lokale samenleving via ons Rabobank Randmeren StimuleringsFonds (RRSF). Dat noemen wij ons 'Coöperatief Dividend'.

 

PB Cultuurfonds

 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt de cultuur en natuurbehoud in Nederland door het verlenen van financiële bijdragen. Jaarlijks wordt er een collecte gehouden in Nederland, waar alle cultuurinstellingen/-verenigingen hun medewerking aan geven. Excelsior helpt het Prins Bernhard Cultuurfonds met de jaarlijkse Anjercollecte hier in Ermelo.

  

 

Adams-logo-new-05-600x216De grootste speciaalzaak voor blaas- en slaginstrumenten van de Benelux en ver daarbuiten, met vestigingen in Ittervoort (Nederland) en Diest (België). Op de site van ADAMS vindt u alle informatie over het complete assortiment, de service en activiteiten.
Maak kennis met een boeiend en bloeiend bedrijf dat al 40 jaar met passie en gedrevenheid muziekinstrumenten fabriceert, verkoopt en onderhoudt voor individuele muzikanten en orkesten op amateur en professioneel niveau. 

vanderglasVan der Glas b.v., de grootste speciaalzaak voor blaas- en slaginstrumenten van Noord Nederland, gevestigd in Heerenveen. Op de site van Van der Glas vindt u alle informatie over het complete assortiment instrumenten. Een onderhoudswerkplaats, met uiterst bekwame reparateurs, die garant staan voor de optimale conditie van uw instrument. Onze reparateurs repareren, modificeren en/of passen uw instrument aan volledig naar uw wens. Neemt u eens gerust een kijkje op de site.

 

  

 

Concertagenda

27 september 2018
18:30 - 19:30 uur
Optreden bij Sonneheerdt Ermelo
24 november 2018
20:00 - 22:30 uur
Najaarsconcert

Onze sponsors