Poster najaarsconcert webHet najaarsconcert van Excelsior Ermelo op 25 november 2017 kenmerkt zich door twee bijzondere eigenschappen: alle orkesten die de vereniging rijk is komen aan bod, en in de pauze wordt traditiegetrouw een loterij georganiseerd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Deze combinatie maakt het najaarsconcert van Excelsior Ermelo een leuke, ontspannende avond die bovendien aansprekend is voor jong en oud.

Hoewel de hoofdmoot van de avond ingevuld zal worden door het concertorkest, zet ook de jeugd haar beste beentje voor. Ook worden enkele stukken met de gehele bezetting ten gehore gebracht. Excelsior Ermelo zal op dit najaarsconcert een afwisselend menu opdienen met als thema film en musical. Van het indrukwekkende Miss Saigon tot Soldaat van Oranje. Uiteraard ontbreekt ook Disney niet, zodat het programma voor iedereen aansprekend is.

Graag tot ziens op 25 november! De aanvang van het concert is om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30. U kunt de toegangskaarten bestellen op http://www.theaterdialoogermelo.nl/12.html, of kopen bij de theaterkassa van de Dialoog. De toegang is €8,- (inclusief pauzedrankje), kinderen tot 12 jaar mogen voor €4,- naar binnen.

Adres: Theater de Dialoog, Raadhuisplein 4, Ermelo.

Concertagenda

27 september 2018
18:30 - 19:30 uur
Optreden bij Sonneheerdt Ermelo
24 november 2018
20:00 - 22:30 uur
Najaarsconcert

Onze sponsors