• 1

Oranjeconcert 2019Het Oranjeconcert van Harmonieorkest Excelsior Ermelo is voor veel inwoners van Ermelo een hoogtepunt in de reeks van aan Koningsdag gerelateerde activiteiten. Het Oranjeconcert 2019 heeft een veelzijdig, modern karakter waarbij Excelsior Ermelo een gevarieerd repertoire ten gehore brengt. In samenwerking met Popkoor 4-us is een avondvullend programma samengesteld dat u niet mag missen.

Dit jaar wordt het Oranjeconcert in samenhang met Free Ermelo georganiseerd. Liefhebbers van harmoniemuziek komen hier goed aan hun trekken: overdag speelt Crescendo Ermelo en VMTKV, in de avond bent u welkom bij ons. Het Free Ermelo programma is zodanig opgezet dat er geen concurrerende acts op de podia op het Raadhuisplein tegelijk met het Oranjeconcert plaatsvinden. Dat maakt de keuze voor u eenvoudig: bestel daarom gelijk de kaarten voor het Oranjeconcert via de website van de Dialoog! 

Het Oranjeconcert van Excelsior Ermelo is een gezellig muzikaal avondje uit voor jong en oud. De toegangsprijs is laag gehouden: 10 euro inclusief pauzedrankje. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor half geld naar binnen. Graag tot ziens op zaterdag 13 april 2019 in Theater de Dialoog, Raadhuisplein, Ermelo.