• 1

LoterijOp zaterdag 24 november geeft Harmonieorkest Excelsior Ermelo haar jaarlijkse najaarsconcert. Deze keer staat het concert in het teken van ons jubileumjaar: Excelsior bestaat dit jaar 125 jaar! Het programma wordt uitgevoerd door alle orkesten van de vereniging: het leerlingenorkest, het jeugdorkest en het harmonieorkest. Leuk om te weten: de bezoekers van ons najaarsconcert 2017 hebben aangegeven welke muziek van de afgelopen jaren ze nog eens zouden willen horen. Uit deze inventarisatie is het programma voor het komende concert samengesteld. Ben je vorig jaar geweest? Dan mag je deze editie dus zeker niet missen: wellicht spelen we jouw favoriete muziek.

Groepsfoto 1936De foyer van Theater de Dialoog wordt voor deze avond in stijl ingericht met een fototentoonstelling. Op deze tentoonstelling '125 jaar Excelsior in Beeld' zijn de meest aansprekende (historische) foto's van Excelsior te zien. Is jouw familie ooit lid geweest van onze vereniging: dan een reden te meer om te komen kijken. Wellicht herken je foto's van je vader, grootvader of zelfs overgrootvader. Klik op de foto voor een uitvergroting van dit voorbeeld. Ken je nog iemand die nog niet benoemd is? Laat het ons dan weten.

Deze avond bieden we nóg een hoogtepunt: de traditionele superloterij. Naast veel mooie prijzen is er wederom een superhoofdprijs: een mooie dekbeddenset van DuckyDons. Na afloop van het concert is er een afterparty met een gezellig combo. Tijdens deze afterparty kan je gezellig napraten met de orkestleden. Wij bieden iedereen wat lekkers aan, drankjes zijn na afloop voor eigen rekening.

Niemand wil deze avond missen, en er zijn nu al kaarten te koop via de website van de Dialoog. Toegang voor volwassenen is €8,- en voor kinderen tot 12 jaar €4,-. Deze toegangsprijs is inclusief pauzedrankje. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Op tijd komen is belangrijk: dan heb je de beste lotnummers voor de superloterij! De foyer is reeds vanaf 19.00 uur toegankelijk.