Is je enthousiasme gewekt door een repetitie of door onze website en wil je lid worden bij onze vereniging, dan kan je gebruik maken van het informatieformulier op onze website of contact opnemen met het secretariaat of met Ans Schuppert of bel 0341-563087.

Contributie

  • Leden jonger dan 18 jaar die muziekles hebben betalen € 90,-- per jaar.
  • Leden jonger dan 18 jaar € 12,50 per maand
  • Leden ouder dan 18 jaar € 15,-- per maand
  • De contributie wordt vooraf door de leden overgemaakt aan de vereniging met de keuze uit betaling per kwartaal/halfjaar/jaar.

Inatrumenten
De meeste leden bij Excelsior hebben een eigen instrument. De vereniging streeft ernaar dat ieder lid een eigen instrument bespeelt. Indien je nog geen eigen instrument hebt, dan is het mogelijk dat je het instrument (indien aanwezig) zolang kan huren van Excelsior tegen een kleine vergoeding.

Kleding
Het leerlingen en jeugdorkest draagt tijdens een optreden een groen poloshirt met daaronder een wit shirt met lange mouwen, donkerblauwe/zwarte spijkerbroek met zwarte schoenen. De polo's worden door de vereniging voor het optreden uitgedeeld en daarna direct weer ingezameld en in overleg door de leden, ouders van leden gewassen. Het harmonieorkest draagt een zwarte blouse/overhemd van de vereniging. Dit wordt gedragen op een zwarte broek met zwarte schoenen. 

Muziekles via Excelsior
Ook wanneer je al een instrument bespeelt, kan je via Excelsior lessen gaan volgen bij Cultuurkust tegen een speciaal tarief. Alle leerlingen die les hebben via Cultuurkust of particulier les hebben en lid zijn van Excelsior kunnen deelnemen aan de HaFaBra-opleiding (Harmonie, Fanfare, Brassband). Deze opleiding zorgt ervoor dar je in de loop der jaren je theorie- en praktijkexamens kunt halen.

Concertagenda

27 september 2018
18:30 - 19:30 uur
Optreden bij Sonneheerdt Ermelo
24 november 2018
20:00 - 22:30 uur
Najaarsconcert

Onze sponsors