• 1

Fête de la Musique logoFête de la Musique is een niet meer weg te denken muziekfeest in ons mooie dorp, waar liefhebbers van heide en ver komen om te genieten van de vele optredens van zang, dans en cabaret. Het festijn vindt dit jaar plaats op 22 juni 2019. Traditiegetrouw is Harmonieorkest Excelsior natuurlijk aanwezig op dit leuke festival. Ben je geïnteresseerd in het gehele programma: klik dan hier.

Om 11.45 uur start ons jeugd- en harmonieorkest met een spetterend optreden op het Raadhuisplein. We hebben een leuk en aansprekend programma samengesteld dat uitstekend in de sfeer van het festival past. Uiteraard hebben we ook enkele aansprekende meezingers op het programma staan, waardoor het Raadhuisplein écht een plek is waar je rond 11.45 uur moet zijn!

Ook onze leerlingen laten zich op dit festival niet onbetuigd: om 14.30 geven zij een concert in zaal 9 van de Dialoog. Hier laten onze leerlingen horen hoe leuk het is om samen muziek te maken. Samen muziek maken wordt nog veel leuker als er veel publiek is dat naar je komt luisteren. We rekenen op je komst!